Best of Jac. vd Bosch, Hengstdijk ( 1e nat. Bordeaux ’12 + 1e nat. Perpignan ’15 )

Jac van den Bosch, Hengstdijk

Jac & Lida van den Bosch, spelend onder de naam Jac van den Bosch, woont in het Zeeuws-Vlaamse Hengstdijk. Op het grote  recreatiepark De Vogel staan maar liefst 16 hokken met volieres.

Jac. is een liefhebber van klasse marathon duiven en is niet te beroerd om hier diep voor in de buidel te tasten. Hij kocht aan op de totale verkoop van Wijnands en Zn, Maastricht en kocht daar de “Marseille 325” en “de Zwever”. In 2010 klopte Jac. aan bij Hugo Batenburg en kocht ook daar prestatie duiven als “Bright Eye” en kinderen uit de lijn van “de Witbuik”. In 2015 kocht Jac. nog een groot aantal duiven van niemand minder dan Ko van Dommelen, A. Saarloos en Zn, Pie Schurgers. Ook kwamen er topduiven van Twan Bongers, Arjan Beens, Jos Pepping etc etc. bij. Deze kolonie is eind 2017 overgenomen door Paul Grolleman in Landgraaf. Nu is het dus mogelijk voor u als klant van MyPigeonAuction om uit deze KWALITEITS bron iets aan te schaffen.

Jac & Lida behaalden tot dusver twee nationale overwinningen: in 2012  op Bordeaux ZLU tegen 4228 jaarlingen en in 2015 op Perpignan ZLU met Anoek.

You've just added this product to the cart:

Change